u bent hier

Project Wolf - Live sessie 17 oktober

16 +


Project Wolf is een medialab voor en door jongeren (16-25 jaar) in hartje Mechelen. Bij Wolf experimenteren jongeren met tekst, radio, video en fotografie. De radiostudio en videolab zijn een broeihaard voor jong talent. Jaarlijks voorziet Project Wolf een reeks live-sessies op secret locations in Mechelen. Tijdens zo’n een live-sessie speelt de performer een volledige set. Speciaal voor ... Lees meer »

Project Wolf is een medialab voor en door jongeren (16-25 jaar) in hartje Mechelen. Bij Wolf experimenteren jongeren met tekst, radio, video en fotografie. De radiostudio en videolab zijn een broeihaard voor jong talent.
Jaarlijks voorziet Project Wolf een reeks live-sessies op secret locations in Mechelen. Tijdens zo’n een live-sessie speelt de performer een volledige set. Speciaal voor FESTIVAL K landen vier jonge en beginnende artiesten in enkele Mechelse kerken. Kom luisteren en geniet van de sfeervolle sessies.
De intimiteit van het moment wordt opgenomen en gefilmd door Project Wolf. De opname wordt vervolgens online gezet via de radio, blog of website van Project Wolf.
www.projectwolf.be

De derde artiest heeft haar hart verloren aan pure muziek met een tikkeltje soul en een donker kantje. In haar eigen woorden: "Mijn ultieme muzikale doel is om te klinken als een warm dekentje in de winter en een gezellige, zwoele avond in de zomer.”
Waar: Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk
Start: 14u30
Prijs: gratis, gelieve je plaats te reserveren

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Onze-Lieve-Vrouw-over-de-Dijlekerk
Onze-Lieve-Vrouw kerkhof 1
2800 Mechelen
zaterdag 17 oktober 2020 van 14:30 tot 15:30
Project Wolf
gratis
ticketshop.ticketmatic.com/mechelen/f...