u bent hier

Project Wolf - Live sessie 10 oktober

16 +

Pop en rock


Project Wolf is een medialab voor en door jongeren (16-25 jaar) in hartje Mechelen. Bij Wolf experimenteren jongeren met tekst, radio, video en fotografie. De radiostudio en videolab zijn een broeihaard voor jong talent. Jaarlijks voorziet Project Wolf een reeks live-sessies op secret locations in Mechelen. Tijdens zo’n een live-sessie speelt de performer een volledige set. Speciaal voor ... Lees meer »

Project Wolf is een medialab voor en door jongeren (16-25 jaar) in hartje Mechelen. Bij Wolf experimenteren jongeren met tekst, radio, video en fotografie. De radiostudio en videolab zijn een broeihaard voor jong talent.
Jaarlijks voorziet Project Wolf een reeks live-sessies op secret locations in Mechelen. Tijdens zo’n een live-sessie speelt de performer een volledige set. Speciaal voor FESTIVAL K landen vier jonge en beginnende artiesten in enkele Mechelse kerken. Kom luisteren en geniet van de sfeervolle sessies.
De intimiteit van het moment wordt opgenomen en gefilmd door Project Wolf. De opname wordt vervolgens online gezet via de radio, blog of website van Project Wolf.
www.projectwolf.be

De eerste artiest is Lauranne Busschots. Lauranne is een 26-jarige singer-songwriter met een grote liefde voor de Nederlandse taal. Ze houdt ervan de luisteraar talige knipoogjes te geven, maar legt met elk woord ook voorzichtig haar ziel een beetje bloot. Af en toe waagt ze zich ook aan Engelstalige songs. Tijdens een live optreden van haar kan je rekenen op vlotte bindteksten en zal je gniffelend toegeven dat je je in de bezongen situaties herkent.

Waar: Sint-Pieter- en Paulkerk
Start: 14u30
Prijs: gratis, gelieve je plaats te reserveren

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Pieter-en Paulkerk
Keizerstraat 1
2800 Mechelen
zaterdag 10 oktober 2020 van 14:30 tot 15:30
Project Wolf
gratis
ticketshop.ticketmatic.com/mechelen/f...
eur03.safelinks.protection.outlook.co...