u bent hier

Proefles Andiamo Street teens small

12 +

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport


Hou je van streetdance, ben je 12+ en heb je wat ervaring? Dan is deze proefles iets voor jou! We besteden aandacht aan enkele basisbewegingen zoals slide, snake, bounce, locking en ripple. Wat je geleerd hebt tijdens de opwarming gebruiken we nadien in onze danscombinaties. Ook originaliteit en improvisatie zijn van groot belang. Alles kan tot beweging gemaakt worden. We besteden tijdens dan ... Lees meer »

Hou je van streetdance, ben je 12+ en heb je wat ervaring? Dan is deze proefles iets voor jou!
We besteden aandacht aan enkele basisbewegingen zoals slide, snake, bounce, locking en ripple. Wat je geleerd hebt tijdens de opwarming gebruiken we nadien in onze danscombinaties. Ook originaliteit en improvisatie zijn van groot belang. Alles kan tot beweging gemaakt worden.
We besteden tijdens dan ook veel aandacht aan het leren dansen in groep. Je leert rekening houden met elkaar, maar iedereen heeft zijn eigen stijl en moet zijn eigenheid kunnen bewaren. We werken aan expressie en het uitvergroten van bewegingen. Deze proefles is onder voorbehoud dat de lessenreeks niet volzet is. Voor meer up to date informatie, neem een kijkje op onze website https://www.dansandiamo.be/lessenrooster-2020-2021/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sporthal Kattenbroek
Kattenbroek 14
2650 Edegem
vr 25 september 2020 van 18:00 tot 19:00 vr 2 oktober 2020 van 18:00 tot 19:00
Dansstudio Andiamo
info@dansandiamo.be
www.dansandiamo.be