u bent hier

Proefles Andiamo Jazz kido's small

7 +

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport


Hou je van jazzdans en zit je in het 2e of 3e leerjaar? Dan is deze proefles iets voor jou! We dansen op allerlei soorten muziek: van popmuziek tot disco, van langzame soul tot superstrakke hiphop. We oefenen we enkele basistechnieken uit de jazzdans en het klassiek ballet. Nadien bouwen we samen aan een danscombinatie waarin we de aangeleerde technieken kunnen toepassen. Ook je eigen ... Lees meer »

Hou je van jazzdans en zit je in het 2e of 3e leerjaar? Dan is deze proefles iets voor jou! We dansen op allerlei soorten muziek: van popmuziek tot disco, van langzame soul tot superstrakke hiphop. We oefenen we enkele basistechnieken uit de jazzdans en het klassiek ballet. Nadien bouwen we samen aan een danscombinatie waarin we de aangeleerde technieken kunnen toepassen. Ook je eigen creativiteit is belangrijk ! Binnen de lessen maken we ook tijd om samen te werken aan een eigen dansje.

Deze proefles is onder voorbehoud dat de lessenreeks niet volzet is. Voor meer up to date informatie, neem een kijkje op onze website https://www.dansandiamo.be/lessenrooster-2020-2021/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sporthal Kattenbroek
Kattenbroek 14
2650 Edegem
wo 23 september 2020 van 14:00 tot 15:00 wo 30 september 2020 van 14:00 tot 15:00
Dansstudio Andiamo
info@dansandiamo.be
www.dansandiamo.be