u bent hier

Prins-s - 4hoog

3 +

Tekst en muziektheater


Wat is een prinses? Is een prinses altijd bevallig, beleefd, zoet en fijn? Kan een prinses ook stoer, slordig, cool of sportief zijn? Passen prinsessen allemaal in dat ene, perfecte vakje klein? Of zou er voor iedere prinses een eigen, ander vakje zijn? Ik prinses? Jij prinses? Zij/hij prinses? Wat is een prinses? Is een prinses altijd bevallig, beleefd, zoet en fijn? Kan een prinses ook ... Lees meer »

Wat is een prinses? Is een prinses altijd bevallig, beleefd, zoet en fijn? Kan een prinses ook stoer, slordig, cool of sportief zijn? Passen prinsessen allemaal in dat ene, perfecte vakje klein? Of zou er voor iedere prinses een eigen, ander vakje zijn?

Ik prinses? Jij prinses? Zij/hij prinses? Wat is een prinses? Is een prinses altijd bevallig, beleefd, zoet en fijn? Kan een prinses ook stoer, slordig, cool of sportief zijn? Passen prinsessen allemaal in dat ene, perfecte vakje klein? Of zou er voor iedere prinses een eigen, ander vakje zijn? 

Frans Van der Aa neemt in zijn laatste 4Hoogproductie de prinses op de korrel. Hij slaat hiervoor de handen in elkaar met 3 bonte actrices (met een hoekje af) en out of the box componiste Liesa Van de Aa.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
ma 13/12/21 om 10:00, om 14:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 5,0
www.zwaneberg.be/mvc/schoolformulier.jsp
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1966/4hoog