u bent hier

Prikkel & Proef


Voor maar 12,5 euro koop je een bonnenboekje ‘Prikkel en Proef’, vol Mols genot: zeven lekkernijen en zes kortingsbonnen voor niet-alledaagse activiteiten. Zeven deelnemende zaken ontvangen je met open armen, lekkere hapjes en drankjes. De kortingsbonnen van toeristische partners garanderen een leuke ervaring in MooiMol! Je koopt het ‘Prikkel en Proef’-boekje bij de ... Lees meer »

Voor maar 12,5 euro koop je een bonnenboekje ‘Prikkel en Proef’, vol Mols genot: zeven lekkernijen en zes kortingsbonnen voor niet-alledaagse activiteiten. Zeven deelnemende zaken ontvangen je met open armen, lekkere hapjes en drankjes. De kortingsbonnen van toeristische partners garanderen een leuke ervaring in MooiMol! Je koopt het ‘Prikkel en Proef’-boekje bij de dienst toerisme, Markt 1a. Geen tijd om alle bons op te gebruiken op één dag? Geen zorgen. ...

Voor maar 12,5 euro koop je een bonnenboekje ‘Prikkel en Proef’, vol Mols genot: zeven lekkernijen en zes kortingsbonnen voor niet-alledaagse activiteiten.

Zeven deelnemende zaken ontvangen je met open armen, lekkere hapjes en drankjes. De kortingsbonnen van toeristische partners garanderen een leuke ervaring in MooiMol! Je koopt het ‘Prikkel en Proef’-boekje bij de dienst toerisme, Markt 1a. Geen tijd om alle bons op te gebruiken op één dag? Geen zorgen. Alle bons blijven nog het hele jaar geldig. Je kan ze dus over verschillende dagen spreiden.

Zomer van de Korte keten
Prikkel en Proef past in de ‘Zomer van de Korte Keten’. Door de coronacrisis kon de ‘Week van de Korte Keten’ niet doorgaan. In de plaats daarvan zetten de verschillende Vlaamse provincies de korte keten een hele zomer in de kijker. Verschillende organisaties en producenten heten je welkom op hun activiteit waarbij ze lokale producten in de schijnwerpers plaatsen.

Dienst toerisme
Markt 1 a
2400 Mol
Van 4 juli 2020 tot 31 december 2020(ma di wo do vr za zo
Toerisme Mol
€ 12,5
toerisme@gemeentemol.be
014330785
www.visitmol.be/prikkel-proef