u bent hier

Premiére: Tegenwoordig heet iedereen Sorry (8+)

3 +

Creativiteit, Tekst en muziektheater, Figuren en poppentheater


Zeven jaar na het verschijnen van De Melkweg komt Bart Moeyaert opnieuw met een poëtisch, intimistisch verhaal. 'Tegenwoordig heet iedereen Sorry' geeft op een gedetailleerde manier een inkijk in de (verstoorde) relatie die Bianca heeft met haar familie. Bianca is onhandelbaar. Dat zegt haar vader. Hij is met ‘zijn Cruz’ naar een woongroep verhuisd en heeft zijn dochter liever niet elk weekend ... Lees meer »

Zeven jaar na het verschijnen van De Melkweg komt Bart Moeyaert opnieuw met een poëtisch, intimistisch verhaal. 'Tegenwoordig heet iedereen Sorry' geeft op een gedetailleerde manier een inkijk in de (verstoorde) relatie die Bianca heeft met haar familie.Bianca is onhandelbaar.

Dat zegt haar vader. Hij is met ‘zijn Cruz’ naar een woongroep verhuisd en heeft zijn dochter liever niet elk weekend op bezoek.


Bianca is een meisje met een gebruiksaanwijzing, vindt haar moeder, die al genoeg te stellen heeft  met zorgenkind Alan, Bianca’s broertje.


Bianca is merkwaardig,  zegt Billy King, Bianca’s favoriete actrice. Op een warme middag in augustus zit ze maar in de woonkamer een kop thee te drinken.


Bianca zelf zou het liefst bij niemand horen. Vandaag, met Billy King in de buurt, wordt ze opeens duidelijker dan ooit en geeft ze een nieuwe betekenis aan het woord onhandelbaar.


Tekst en spel: Leen Diependaele en Tina Maerevoet

Coach: Frank Dierens

Beeld: Smith

Techniek: Danielle Van Riel


 


 


 

Tina Maerevoet en Leen Diependaele
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
za 3 oktober 2020om 15:00zo 4 oktober 2020om 15:00
Gravenhof Hoboken
€ 6,0
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/66677/tina...