u bent hier

Positief opvoeden (ONLINE SESSIE)

18 +


De basis van positief opvoeden is heel simpel: werkt een bepaalde aanpak? Doe er dan meer van! Werkt het niet? Stop ermee en probeer iets anders. Dit zoeken doe je samen met je kinderen. Je hanteert hiervoor een open communicatie. Dit lijkt simpel, maar toepassen in de praktijk is anders! Daarom: geen zware theorieën, wel praktische tips. Deze vorming "Positief opvoeden: leuker en ... Lees meer »

De basis van positief opvoeden is heel simpel: werkt een bepaalde aanpak? Doe er dan meer van! Werkt het niet? Stop ermee en probeer iets anders. Dit zoeken doe je samen met je kinderen. Je hanteert hiervoor een open communicatie. Dit lijkt simpel, maar toepassen in de praktijk is anders! Daarom: geen zware theorieën, wel praktische tips.

Deze vorming "Positief opvoeden: leuker en gemakkelijker" is de derde in een voorjaarreeks "Opvoeden, wij helpen je er bij!", een initiatief van Gezinsbond Bevel, Gezinsbond Kessel en Gezinsbond Nijlen in samenwerking met het Lokaal Dienstencentrum 'De Geburen' De vorming gaat sowieso door, online, van thuis uit te volgen dus. In geval van eventuele versoepelingen van de corona-maatregelen, kan het zijn dat we de vorming toch fysiek kunnen laten doorgaan. In dat geval word je hier tijdig van verwittigd. Vooraf inschrijvingen is verplicht want het aantal deelnemers is beperkt. Alle inschrijvingen gebeuren via gezinsbondnijlen@gmail.com of via Gunther Melis (0496 99 25 45).

Toon kaart Thuis
(online aanbod)
2560 Nijlen
di 18/05/21 van 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Nijlen
gratis
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be