u bent hier

Posca level 1 - leermodule 2 weken

18 +

Creativiteit, Decoratieve kunst, Design


elke dinsdag 14 tot 17 uur Laat jouw artistiek beest los!  Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. Heb je zin om je reizen op een creatieve manier vast te leggen? Of een eigen ontwerp te maken op jouw schoenen, skateboard, ruiten of eender welk materiaal? Posca stiften zijn superhandig om mee te ... Lees meer »

elke dinsdag 14 tot 17 uur

Laat jouw artistiek beest los! 


Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


Heb je zin om je reizen op een creatieve manier vast te leggen? Of een eigen ontwerp te maken op jouw schoenen, skateboard, ruiten of eender welk materiaal? Posca stiften zijn superhandig om mee te nemen op verplaatsing en je kan er bovendien elke ondergrond mee bewerken.


In deze workshop leer je eerst de basistechnieken van tekenen met Posca stiften en daarna gaan we op zoek naar creatieve manieren om om te gaan met het medium.
We maken er intense en superleuke ervaring van. Na deze workshop kan je zelf aan de slag met Posca technieken, de ideale manier om een eigen kleurrijke invulling te geven aan de wereld rondom jou.

 


Abraham Puts is al vanaf zijn 4de levensjaar bezig met tekenen en schilderen: diepgaand gemotiveerd om de verwondering van de wereld vast te leggen in beeld. Op dit moment is hij naast zijn zelfstandig kunstenaarschap docent aan de Academie Voor Schone Kunsten te Antwerpen dko, als hoofd van de afdeling schilderkunst. Hij gelooft dat kunst midden in de samenleving moet staan, en wil via deze trainingen dit dan ook toegankelijk maken voor iedereen die zijn leven wil wijden aan schoonheid.  Founder van Antwerp Colors. 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 20 april 2021 tot 27 april 2021
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 30,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/81811/l...