u bent hier

POPLAND


POPLAND een gloednieuw online TV PROGRAMMA. Zie het als een muzikale “Blind Getrouwd” waar jij als getalenteerde popzanger/rapper/vocal performer/singer-songwriter gematcht wordt met een getalenteerde producer/songwriter/band/… door top experten uit de Belgische muziekindustrie. Alle formules zijn mogelijk! Na de match van deze jonge wolven, worden zij gedurende 3 maanden begeleid door onze ... Lees meer »

POPLAND een gloednieuw online TV PROGRAMMA.

Zie het als een muzikale “Blind Getrouwd” waar jij als getalenteerde popzanger/rapper/vocal performer/singer-songwriter gematcht wordt met een getalenteerde producer/songwriter/band/… door top experten uit de Belgische muziekindustrie. Alle formules zijn mogelijk!

Na de match van deze jonge wolven, worden zij gedurende 3 maanden begeleid door onze experten waarbij ze hun vorderingen laten horen op een wekelijkse online liveshow.

Afsluiten doen we niet in de vorm van een wedstrijd, omdat muziek geen wedstrijd hoeft te zijn.

Iedereen is uniek, dus zij zullen zelf hard moeten werken om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen om uit te blinken als artiest!

De uiteindelijke pitch gebeurt op een afsluitende live én online showcase voor de hele muzieksector, gaande van platenfirma’s, managers tot pluggers! Kortom, het volledige “POPLAND”!

Dé ideale cocktail om nieuw talent te upgraden naar een hoger level en hen dat muzikale platform te geven waarvoor ze anders jaren nodig hebben.

Bekijk deze live show vanop onze website: mindthevoice.be/popland of reserveer een plaatje in het publiek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mind The Voice
Lippeloseweg 44
2890 Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands)
Van 24 april 2021 tot 26 juni 2021 (za van 20:00 tot 22:00,
Mind The Voice
gratis
www.mindthevoice.be/popland/
www.mindthevoice.be/popland