u bent hier

Pop-up quiz: valentijnsetalages


Illustratrice Leslie Saurus ging aan de slag om van de etalages in het Centrum kunstwerkjes te maken. Meer dan 35 etalages werden voorzien van een liefdevolle tekst of tekening. Hou onze Facebookpagina Visitmol in de gaten en speel mee met de 'Etalage Pop-up quiz' en win elke week een leuke prijs! Elke maandag trekken we een winnaar die een geschenkmand én een Mols Kadoke van 25 euro wint. ... Lees meer »

Illustratrice Leslie Saurus ging aan de slag om van de etalages in het Centrum kunstwerkjes te maken. Meer dan 35 etalages werden voorzien van een liefdevolle tekst of tekening. Hou onze Facebookpagina Visitmol in de gaten en speel mee met de 'Etalage Pop-up quiz' en win elke week een leuke prijs! Elke maandag trekken we een winnaar die een geschenkmand én een Mols Kadoke van 25 euro wint. Succes!

Illustratrice Leslie Saurus ging aan de slag om van de etalages in het Centrum kunstwerkjes te maken. Meer dan 35 etalages werden voorzien van een liefdevolle tekst of tekening.
Hou onze Facebookpagina Visitmol in de gaten en speel mee met de 'Etalage Pop-up quiz' en win elke week een leuke prijs! Elke maandag trekken we een winnaar die een geschenkmand én een Mols Kadoke van 25 euro wint. Succes!

Handelscentrum Mol
Markt 1
2400 Mol
Van 3 februari 2021 tot 28 februari 2021(ma di wo do vr za zo
Visit Mol
gratis
toerisme@gemeentemol.be
+32 14 33 07 85
www.visitmol.be/valentijn