u bent hier

Pop up Europa


Mol is een echte Europese gemeente. Alle Mollenaren kennen ongetwijfeld de Europawijk en de Europese school. In februari gaan we nog een stapje verder en kleurt heel Mol Europees. Van 1 tot 28 februari is Pop up Europa op bezoek in onze gemeente. De hele maand organiseren we allerlei Europese activiteiten. Zo ontdek je Europa in de bibliotheek, zijn er heel wat activiteiten voor scholen en kan ... Lees meer »

Mol is een echte Europese gemeente. Alle Mollenaren kennen ongetwijfeld de Europawijk en de Europese school.
In februari gaan we nog een stapje verder en kleurt heel Mol Europees. Van 1 tot 28 februari is Pop up Europa op bezoek in onze gemeente. De hele maand organiseren we allerlei Europese activiteiten.
Zo ontdek je Europa in de bibliotheek, zijn er heel wat activiteiten voor scholen en kan je een knalblauwe Europafiets winnen met onze kraslotenactie. Van een Europese sportweek over een boekenprogramma met professor Hendrik Vos en Alicja Gecinska tot een lezing over ouder worden in Europa: er is voor elk wat wils tijdens Pop up Europa Mol. Ook aan de smaakpapillen wordt gedacht met onder andere een Europese bierproeverij.

Pop up Europa is een initiatief van provincie Antwerpen, in samenwerking met onze gemeente om Europa dichterbij de burger te brengen.

Ontdek het programma via https://www.popupeuropa.be/mol .

Zaal 't Getouw
Molenhoekstraat 2
2400 Mol
Van 1 februari 2021 tot 28 februari 2021(ma di wo do vr za zo
cc 't Getouw
gratis
marie.claes@gemeentemol.be
014330895
www.popupeuropa.be/mol