u bent hier

Point Of No Return

18 +

Milieu en natuur, Design, Audiovisuele kunst, Samenleving


Kasteel Hof De Bist is een inspirerende werkplaats. Onder de noemer Hofleverancier geven we tweejaarlijks een professionele kunstenaar de opdracht om vanuit het kasteel een werking op te zetten. Dit seizoen werken we samen met Benny Van den Meulengracht-Vrancx. Kasteel Hof De Bist is een inspirerende werkplaats. Onder de noemer Hofleverancier nodigen we tweejaarlijks een kunstenaar om vanuit ... Lees meer »

Kasteel Hof De Bist is een inspirerende werkplaats. Onder de noemer Hofleverancier geven we tweejaarlijks een professionele kunstenaar de opdracht om vanuit het kasteel een werking op te zetten. Dit seizoen werken we samen met Benny Van den Meulengracht-Vrancx.

Kasteel Hof De Bist is een inspirerende werkplaats. Onder de noemer Hofleverancier nodigen we tweejaarlijks een kunstenaar om vanuit het kasteel een werking op te zetten. Dit seizoen werken we samen met Benny Van den Meulengracht-Vrancx die voornamelijk werkt rond het kijken en bekeken worden, de notie van het bestaan en zijn bestaan, resulterend in multimediaal werk. Tot voor kort runde hij de kunstruimte Hole Of The Fox, werkt als tentoonstellingsmaker en stelde ondermeer tentoon in Podium (NO), Diesel Art Space (BE) en Soyuz (IT). Benny Van den Meulengracht-Vrancx studeerde aan Sint-Lucas Antwerpen en won met zijn afstudeerproject de eerste prijs van Art on Paper. Momenteel woont en werkt hij in Antwerpen en is hij een van de bezielers van het jaarlijkse Antwerp Art Weekend.


Hofleverancier zomerexpo 

Tijdens de maand juni vindt er in park en kasteel Hof De Bist een groepstentoonstelling plaats. Zet alvast  juni 2021 in uw agenda voor een coronaproof openingsfeest.


 


 

Hofleverancier
252 cc
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren
Van 4 juni 2021 tot 27 juni 2021
252 CC
www.252cc.be/nl/event/83662/point-of-...