u bent hier

Poëzie Puur - namiddagreeks - online cursus


We starten deze cursus online op. Van zodra het mag gaan we over op fysieke lessen. Ingeschreven cursisten worden persoonlijk verwittigd via mail.  POËZIE PUUR Melk. Met nootjes. Met bananensmaak. Net als chocolade bestaat poëzie in tal van vormen en smaken. In Poëzie Puur zetten we de tanden in dit rijke assortiment. Niet alleen proef je van het werk van een grote variëteit aan dichters, je ... Lees meer »


We starten deze cursus online op. Van zodra het mag gaan we over op fysieke lessen. Ingeschreven cursisten worden persoonlijk verwittigd via mail. POËZIE PUUR

Melk. Met nootjes. Met bananensmaak. Net als chocolade bestaat poëzie in tal van vormen en smaken. In Poëzie Puur zetten we de tanden in dit rijke assortiment. Niet alleen proef je van het werk van een grote variëteit aan dichters, je maakt ook zelf gedichten. Net als bij chocolade bestaan daar veel recepten voor. Dankzij gevarieerde schrijfoefeningen ontdek je welk recept het best bij jou past. Gebruik je al dan niet graag enjambement, metrum en metafoor als ingrediënt? Giet je de woorden liefst in een strak rijmschema of een vrije versvorm? De keuze is aan jou. Tevreden over het resultaat? Serveer het dan aan je medecursisten en de docent. Ze zullen er maar wat graag van snoepen. Samengevat: Poëzie Puur belooft puur plezier.


Net als vorig jaar kan je kiezen om de reeks ’s middags of 's avonds te volgen. Let dus bij je inschrijving op dat je voor de juiste reeks inschrijft, namiddag of avond!


Wie David Troch is Gents stadsdichter op rust en auteur van vier dichtbundels en een verhalenbundel.
Wanneer maandag 22 februari, 1, 8, 15, 22 en 29 maart 2021, telkens van 14 tot 16.30 u.  
Waar vergaderlokaal 2 van GC ‘t Blikveld

€ 90


Max. 12 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart GC 't Blikveld
Jacques Morrensplein 2
2820 Bonheiden
GC 't Blikveld
€ 90,0
blikveld@bonheiden.be
015 50 28 70
ticketshop.ticketmatic.com/bonheiden/...