u bent hier

Platenbeurs pt.11 - afgelast uit voorzorg voor het coronavirus


Jeugdhuis Tydeeh organiseert dit jaar hun elfde platenbeurs. Heb je een passie voor vinylplaten en wil je je collectie uitbreiden of verkopen? Dan is dit de perfecte beurs voor jou. Naast vinylplaten koop of verkoop je hier ook andere muziek¬gerelateerde materialen. Wil je gewoon een leuke zaterdagavond? Kom dan zeker ook een kijkje nemen in het jeugdhuis. Naast de beurs geniet je van een ... Lees meer »

Jeugdhuis Tydeeh organiseert dit jaar hun elfde platenbeurs. Heb je een passie voor vinylplaten en wil je je collectie uitbreiden of verkopen? Dan is dit de perfecte beurs voor jou. Naast vinylplaten koop of verkoop je hier ook andere muziek¬gerelateerde materialen. Wil je gewoon een leuke zaterdagavond? Kom dan zeker ook een kijkje nemen in het jeugdhuis. Naast de beurs geniet je van een hapje en een drankje in onze bar met de muziek van onze vinyl dj's. Standhouders mogen ...

Jeugdhuis Tydeeh organiseert dit jaar hun elfde platenbeurs. Heb je een passie voor vinylplaten en wil je je collectie uitbreiden of verkopen? Dan is dit de perfecte beurs voor jou. Naast vinylplaten koop of verkoop je hier ook andere muziek¬gerelateerde materialen.

Wil je gewoon een leuke zaterdagavond? Kom dan zeker ook een kijkje nemen in het jeugdhuis. Naast de beurs geniet je van een hapje en een drankje in onze bar met de muziek van onze vinyl dj's.

Standhouders mogen zich aanmelden via bas@tydeeh.be. Je kan alles verkopen, van lp's tot patches. Eén tafel (1,5 meter op 75 centimeter) kost vijf euro. Je reserveert maximaal vijf tafels.

Inschrijven is verplicht. Dit doe je door een gratis ticket aan te schaffen via onze website:https://tydeeh.be/new/product-category/tickets/

Gratis toegang. Standhouders betalen 5 euro per tafel, met een maximum van 5 tafels.

Jeugdhuis Tydeeh
Rivierstraat 8
2400 Mol
zaterdag 21 november 2020van 18:00 tot 23:59
Jeugdhuis Tydeeh
gratis
Bas@tydeeh.be
0474032001
ftp://ftp.045:Kihuesac@ftp.iis.uitdat...