u bent hier

plastiekBERTRAND - GEANNULEERD

3 +

1.3.0.0.0


Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen.  Bertrand kijkt droevig toe hoe de mensheid in al hun plezier en met veel goede bedoelingen, de wereld langzaam lijkt om zeep te helpen.  In een massa aan rommel en afgewezen voorwerpen wordt in plastiekBERTRAND op zoek gegaan naar de schoonheid in dit zogenaamde ‘niets’. ... Lees meer »

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen.  Bertrand kijkt droevig toe hoe de mensheid in al hun plezier en met veel goede bedoelingen, de wereld langzaam lijkt om zeep te helpen.  In een massa aan rommel en afgewezen voorwerpen wordt in plastiekBERTRAND op zoek gegaan naar de schoonheid in dit zogenaamde ‘niets’. De kapotte stofzuiger, die lelijke rok, een plastieken zak en zelfs mama’s oude ...

Update 23/02: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt deze voorstelling verplaatst naar volgend seizoen. 

Bertrand kijkt droevig toe hoe de mensheid in al hun plezier en met veel goede bedoelingen, de wereld langzaam lijkt om zeep te helpen. 

In een massa aan rommel en afgewezen voorwerpen wordt in plastiekBERTRAND op zoek gegaan naar de schoonheid in dit zogenaamde ‘niets’. De kapotte stofzuiger, die lelijke rok, een plastieken zak en zelfs mama’s oude broodrooster...

Wat weggeworpen werd, komt tot leven.
Wat aan de kant geschoven werd, mag weer mee doen.
Wat niet meer mocht bestaan, krijgt terug een ziel.

Kostuumontwerpsters Leentje Kerremans en Valerie Le Roy delen een grote liefde voor de pracht en humor van alledaagse ‘stomme’ dingen. Samen met theatermakers Michiel Soete, Nona Demey Gallagher en muzikant Janko Beckers duiken ze in die zee van ogenschijnlijke prullen naar geheime vermommingen en dubbele levens. Ze komen boven met een uiterst visuele voorstelling.

Schouwburg Ter Dilft
12 - 10 euro
-19 jaar: 6 euro
Voor iedereen vanaf 4 jaar
www.kopergietery.be
www.demaan.be 

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zaterdag 6 maart 2021 van 14:30 tot 15:20
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...