u bent hier

Pink Narcissus (AFGELAST)

12 +


Wanneer Pan, een jonge sekswerker (de verleidelijke Bobby Kendall), tussen twee klanten door even alleen is in zijn flat, geeft hij zich over aan zwoele dromen. In zijn erotisch getinte fantasieën speelt hij zelf steeds een centrale rol. Zo ziet hij zichzelf onder meer als een stierenvechter, een Romeinse slaaf, de keizer die hem veroordeelt en als de baas van een mannenharem voor wie een ... Lees meer »

Wanneer Pan, een jonge sekswerker (de verleidelijke Bobby Kendall), tussen twee klanten door even alleen is in zijn flat, geeft hij zich over aan zwoele dromen. In zijn erotisch getinte fantasieën speelt hij zelf steeds een centrale rol. Zo ziet hij zichzelf onder meer als een stierenvechter, een Romeinse slaaf, de keizer die hem veroordeelt en als de baas van een mannenharem voor wie een andere jongen een sensuele buikdans uitvoert.
De cultklassieker "Pink Narcissus" is een must-see voor de liefhebbers van weelderige edelkitsch in de stijl van Pierre et Gilles, David LaChapelle, maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in moderne kunst.

Meer info op www.holebifilmfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Filmhuis Klappei
Klappeistraat 2
2000 Antwerpen
zaterdag 28 november 2020 van 20:15 tot 21:20
Holebifilmfestival
€ 5,0