u bent hier

Pilates met Magda op woensdagochtend

18 +

Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport


Pilates is een methode om je lichaam in vorm te brengen en zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse en balans. Tijdens de Pilates les trainen we ons krachtcentrum, ons natuurlijk "corset", dit hebben we ook nodig om in het dagelijks leven op een veilige manier te bewegen. In combinatie met een goede ademhaling is dit een unieke Body&Mind ervaring.OPGELET: breng zelf je matje ... Lees meer »

Pilates is een methode om je lichaam in vorm te brengen en zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse en balans. Tijdens de Pilates les trainen we ons krachtcentrum, ons natuurlijk "corset", dit hebben we ook nodig om in het dagelijks leven op een veilige manier te bewegen. In combinatie met een goede ademhaling is dit een unieke Body&Mind ervaring.OPGELET: breng zelf je matje mee!

Deze unieke formule van rek-en strekoefeningen is meer dan negentig jaar geleden ontwikkeld door Joseph H. Pilates, en heeft steeds meer succes, veel dansers en acteurs zeggen dat ze hun sterke, soepele lichaam aan deze methode te danken hebben. Het gebruik van de geest bij het beheersen van de spieren maakt dat deze les een unieke Body & Mind ervaring is.Op maandag- en donderdagavond en woensdagmorgen.

Toon kaart Zolder van Bistro "Het Looks"
Ros Beiaardstraat 13
2500 Lier
Wo Van 11:00 tot 12:00
el.ritmo@enciende.be
0476733406
www.enciende.be