u bent hier

Picknickroute La Belle Belgique


FIETS DE ZOMER IN. Tijdens de 'Zomer van Hoogstraten' verzorgt La Belle Belgique voor jou een heerlijke lokale picknick.Warme temperaturen, zalig ontspannen fietsen, lekkere lokale hapjes en drankjes en onderweg genieten van een prachtig Hoogstraats landschap. Dit zijn de sleutelwoorden voor de picknickroute van La Bell Belgique. Leen Bresseleers, Hoogstratenaar in hart en nieren, verzorgt ... Lees meer »

FIETS DE ZOMER IN.
Tijdens de 'Zomer van Hoogstraten' verzorgt La Belle Belgique voor jou een heerlijke lokale picknick.Warme temperaturen, zalig ontspannen fietsen, lekkere lokale hapjes en drankjes en onderweg genieten van een prachtig Hoogstraats landschap. Dit zijn de sleutelwoorden voor de picknickroute van La Bell Belgique. Leen Bresseleers, Hoogstratenaar in hart en nieren, verzorgt voor jou, je vrienden of je gezin een heerlijke picknickmand waarbij je Hoogstraten proeft. En dat mag je letterlijk nemen.
Het concept is eenvoudig: jouw bestelde picknickmand staat klaar op één van de zes locaties naar keuze, je volgt de speciaal uitgestippelde picknickroute en onderweg geniet je van heerlijke lokale gerechten en producten uit Hoogstraten. Zorgeloos genieten staat in deze formules voorop.

Hoe werkt het?
Drie dagen vooraf bestel je - rechtstreeks via La Belle Belgique - het gewenste aantal picknickmanden. (info@labellebelgique.be - 0473 63 07 29)
Dit kan elke dag van het jaar. Leen zorgt er voor dat jij jouw lokale picknickmand 7 dagen op 7 kan bestellen.
Ook tijdens de koudere dagen; dan voorziet Leen zelfs een soepje en een warm hapje. Alles is bespreekbaar.

De picknickroute start bij voorkeur bij La Belle Belgique Wortel (Worteldorp 50) of bij La Belle Belgique Meer (Meerdorp 19).
De route loopt via het gekende knooppuntennetwerk, dus je kan de route ook op eender welke punt starten. Via het routeplan bepaal je zelf hoe jouw route loopt.
De route is ongeveer 55 km. Via een doorsteek langs KNP 19 (20 – 19 – 52) is er een verkorting mogelijk en kan je vanuit elk van de startpunten een verkorte lus maken. (Route Wortel: ca. 38 km / Route Meer: ca. 35 km)

Er zijn zes verschillende locaties op de route voorzien waar jij jouw picknickmand kan afhalen én ook terug in leveren. Deze locaties moeten niet dezelfde zijn. Je kan perfect jouw picknickmand afhalen in Wortel om later terug in te leveren in 't Kakelhof in Meer langswaar je ook tijdens jouw fietstocht passeert. Het concept is écht eenvoudig, niet? =)

La Belle Belgique | Meerdorp 19 - Meer (via het Looi rijd je naar KNP 21)
La Belle Belgique | Worteldorp 50 - Wortel (via Poeleinde rijd je naar KNP 11)
Bezoekerscentrum De Klapekster | Kolonie 41 - Wortel (ter hoogte van KNP 99 - Hier kan je vrij parkeren)
Het Vaneleke | Witte Keiweg 1 - Merksplas (tussen KNP 99 en 08)
Mertens-Hal LV | Hal 36 - MInderhout (ter hoogte van KNP 18)
't Kakelhof | De Mosten 12 - Meer (tussen KNP 30 & 31 - iets verder dan recreatiedomein De Mosten)

Kostprijs?
Je betaalt € 35 voor een picknickmand voor 2 personen (volwassenen)
Voor kinderen betaal je € 12,50 per kind.

Inhoud?
Leen van La Bell Belgique is een ambassadeur van OogstStraten. OogstStraten is de lokale voedselstrategie van de stad Hoogstraten die lokaal en duurzaam voedsel vooropstelt.
Met het zorgvuldig samengestelde aanbod van deze picknickmanden krijg je dus letterlijk de smaak van Hoogstraten te pakken. Een greep uit het aanbod:

Yoghurt van het Vaneleke
Aardbeiendrinkyoghurt van de Meirhoeve
Seizoensfruit: aardbeien, appels, peren, blauwe bessen - allemaal geteeld in Hoogstraten
Eigenzinnige confituren van Local Harvest (Kiwibes, gember, komkommer - fantastisch verrassende combinaties!)
Vers gebakken brood
Dessert met blauwe bessen
Ambachtelijke wafels met kakelverse eieren van 't Kakelhof
Wrap met gerookte zalm van het Meerse Vishuis
...

MEER INFO EN BESTELLEN: La Belle Belgique - info@labellebelgique.be - 0473 63 07 29

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart La Belle Belgique
Worteldorp 50
2320 Hoogstraten
Van 1 juli 2020 tot 1 november 2020
La Belle Belgique
€ 17,5
info@labellebelgique.be
0473630729