u bent hier

pianorecital Marie François - The Corona Cure - Edegem

Klassieke muziek


Met The Corona Cure, een nieuw muzikaal project van concertpianiste Marie François, zoekt de Limburgse opnieuw het podium op. Gedaan met online voorstellingen, gedaan met angst en isolatie, terug tijd voor het echte werk, voor een echt publiek, voor echte interactie -en ontroering en zalving. In The Corona Cure, volledig virusvrij georganiseerd, gaat de jonge artieste op zoek naar muzikale ... Lees meer »

Met The Corona Cure, een nieuw muzikaal project van concertpianiste Marie François, zoekt de Limburgse opnieuw het podium op. Gedaan met online voorstellingen, gedaan met angst en isolatie, terug tijd voor het echte werk, voor een echt publiek, voor echte interactie -en ontroering en zalving.

In The Corona Cure, volledig virusvrij georganiseerd, gaat de jonge artieste op zoek naar muzikale verlichting door toegankelijke werken te vertolken van Beethoven, Chopin, Debussy en Gershwin. In samenwerking met vier verschillende locaties -kerken, die voor het eerst sinds het uitbreken van het virus terug de deuren openen- treedt ze een dik uur op voor maximaal 50 personen. Wat het ondanks de omstandigheden, toch intiem maakt.
Koop zeker op tijd uw tickets online, want vol is vol!

Ik kijk enorm uit om muziek te spelen van:

Beethoven – Sonata op. 27 no 1 'Quasi una fantasia'
Chopin – etude op. 25 no 7
Barcarolle op. 60
etude op. 10 no 12
Debussy – Suite Bergamasque
Gershwin – Three Preludes

Zien we jullie daar?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint Antoniuskerk
Strijdersstraat 1
2650 Edegem
zaterdag 10 oktober 2020 van 20:00 tot 21:00
Play&Joy
€ 20,0
www.playandjoy.be