u bent hier

piano,viool & saxofoon

Klassieke muziek


Het Kugoni Trio is een veelgevraagd ensemble in talrijke culturele centra in België en concerteerde al in heel wat prestigieuze Belgische klassieke concertlocaties. In het buitenland concerteerde het ensemble op uitnodiging in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië en Litouwen. Het trio legt een extra focus op Belgische muziek en is bijgevolg een bron van inspiratie geworden voor ... Lees meer »

Het Kugoni Trio is een veelgevraagd ensemble in talrijke culturele centra in België en concerteerde al in heel wat prestigieuze Belgische klassieke concertlocaties. In het buitenland concerteerde het ensemble op uitnodiging in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië en Litouwen.


Het trio legt een extra focus op Belgische muziek en is bijgevolg een bron van inspiratie geworden voor hedendaagse componisten. Zo geeft het ensemble jaarlijks meerdere compositieopdrachten en creëerde het reeds meer dan dertig werken van componisten.


Sedert het 2018-2019 seizoen is het Kugoni Trio ook te horen in muziektheaterproducties. Meer concerten, meer creaties en samenwerkingen met componisten bieden kleurrijke vooruitzichten voor dit jonge ensemble.


 


Bert Koch - piano


Nicolas Dupont - viool


Kurt Bertels – saxofoon


“Met een unieke bezetting, energieke uitvoeringen en een gepassioneerde zoektocht naar nieuw repertoire vormt het Kugoni Trio, sinds zijn oprichting in 2010, een graag geziene gast op de nationale en internationale podia.”


 

Kugoni Trio
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
zondag 5 december 2021van 11:00 tot 12:00
ccdekern
€ 12,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/85481/pianov...