u bent hier

Philippe de Monte

Klassieke muziek


In 1521 wordt Philippus De Monte geboren in Mechelen: 2021 is dan ook een De Monte-feestjaar. Filip Van den Bergh bouwt in de zestiende eeuw een internationale carrière uit die hem naar Italië, Engeland, Oostenrijk en Tsjechië brengt. Zijn muziek wordt in gans Europa gedrukt en uitgevoerd.  Ratas del viejo Mundo  viert de vijfhonderdste verjaardag van deze vedette met een nieuwe plaat met De ... Lees meer »

In 1521 wordt Philippus De Monte geboren in Mechelen: 2021 is dan ook een De Monte-feestjaar. Filip Van den Bergh bouwt in de zestiende eeuw een internationale carrière uit die hem naar Italië, Engeland, Oostenrijk en Tsjechië brengt. Zijn muziek wordt in gans Europa gedrukt en uitgevoerd.  Ratas del viejo Mundo  viert de vijfhonderdste verjaardag van deze vedette met een nieuwe plaat met De Monte´s meest beklijvende madrigalen en chansons en met dit feestelijke ...

In 1521 wordt Philippus De Monte geboren in Mechelen: 2021 is dan ook een De Monte-feestjaar. Filip Van den Bergh bouwt in de zestiende eeuw een internationale carrière uit die hem naar Italië, Engeland, Oostenrijk en Tsjechië brengt. Zijn muziek wordt in gans Europa gedrukt en uitgevoerd. 

Ratas del viejo Mundo viert de vijfhonderdste verjaardag van deze vedette met een nieuwe plaat met De Monte´s meest beklijvende madrigalen en chansons en met dit feestelijke releaseconcert.

We zijn overtuigd dat dit internationale topgezelschap ons opnieuw zal betoveren in de kerk van Mariekerke.

Muzikanten
Michaela Riener [Oostenrijk/Nederland]: sopraan
Soetkin Baptist [Noorwegen/België]: mezzosopraan
Anne Rindahl Karlsen [Noorwegen]: alt
Tomàs Maxé [Spanje]: bas
Salomé Gasselin [Frankrijk]: gamba
Garance Boizot [Frankrijk]: gamba
Floris De Rycker [België]: luiten en cisters

17 – 15 euro
-19 jaar: 8,5 euro

www.rdvm.org

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Kerk Mariekerke
Omgangstraat 1
2880 Bornem
zondag 2 mei 2021 van 11:00 tot 12:30
Kerk Mariekerke
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...