u bent hier

Percussive - geTIKt!

Amusementsmuziek


De klok tikt ongenadig. Tijd is er altijd te weinig. Tijd vliegt voorbij, zet ons onder druk. Tijd is alles – zeker voor een drummer! Sam, Jef en Bert, ietwat van hun lotje getikt, brengen hun publiek al jarenlang van slag. “geTIKt!” is het logische vervolg op “iDrum!”, de show waarmee Percussive de voorbije jaren kon rekenen op uitverkochte en laaiend enthousiaste theaters in heel Europa. In ... Lees meer »

De klok tikt ongenadig.
Tijd is er altijd te weinig.
Tijd vliegt voorbij, zet ons onder druk.
Tijd is alles – zeker voor een drummer!

Sam, Jef en Bert, ietwat van hun lotje getikt, brengen hun publiek al jarenlang van slag. “geTIKt!” is het logische vervolg op “iDrum!”, de show waarmee Percussive de voorbije jaren kon rekenen op uitverkochte en laaiend enthousiaste theaters in heel Europa.

In het visueel slagwerkspektakel “geTIKt” krijgen timing, ritme en power een nieuwe dimensie. Het energie-ke trio Percussive rijgt de spectaculaire acts, doorspekt met verbluffende muziek en aan elkaar gelijmd in een tijdloos thema, naadloos aan elkaar. “geTIKt!” gaat over-tijd en klinkt als een klok! BAM!

Met: Sam Gevers, Bert Van Rillaer en Jef Verheyden (performers), Jo Verboven (licht), Thomas Van Baelen (geluid), Rikkert Van Dijck (regie), Stef Ackx (video), Suzanna Pezo (tapdans), Nore Primus, Emilie Stevens en Leonie Geens van Petticoat (vocals).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gemeenschapscentrum De Wouwer
Kloosterstraat 4
2380 Ravels
zaterdag 19 september 2020 van 20:00 tot 22:00
GC De Wouwer
€ 20,0
014 65 48 65
www.dewouwer.be
info@dewouwer.be