u bent hier

Parasite

18 +

Meerdere filmgenres


Dolkomisch, bitter, tragisch, spannend: deze Zuid-Koreaanse film over sociale ongelijkheid is niet onder één genre te plaatsen. De werkloze Ki-taek en zijn gezin wonen in een krap appartement, ‘parasiteren’ op de wifi uit de buurt en vouwen pizzadozen tegen een hongerloon. Stap voor stap infiltreren ze op slinkse wijze in het leven van de rijke familie Park. Maar daar komt narigheid van ... ... Lees meer »

Dolkomisch, bitter, tragisch, spannend: deze Zuid-Koreaanse film over sociale ongelijkheid is niet onder één genre te plaatsen.

De werkloze Ki-taek en zijn gezin wonen in een krap appartement, ‘parasiteren’ op de wifi uit de buurt en vouwen pizzadozen tegen een hongerloon. Stap voor stap infiltreren ze op slinkse wijze in het leven van de rijke familie Park. Maar daar komt narigheid van ...

Dolkomisch, bitter, tragisch, spannend: deze Zuid-Koreaanse film over sociale ongelijkheid is niet onder één genre te plaatsen.

Parasite werd terecht bekroond met de Gouden Palm in Cannes en was de grote verrassing van de Oscars 2020! De film ging naar huis met vier Oscars, waaronder die van Beste Film, en werd ook door de Unie Belgische Filmpers tot Beste Film van het Jaar uitgeroepen.

CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
ma 19 april 2021om 14:00di 20 april 2021om 20:00
cc schoten
€ 5,0
Bestel tickets Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be