u bent hier

Parasite

Drama


Een arme familie slaagt er dankzij vervalste documenten in om te worden ingehuurd als personeel voor een veel rijker gezin. Alles lijkt goed te gaan, maar dan volgt een verrassing... Deze Zuid-Koreaanse tragikomedie won dit jaar als eerste niet-Engelstalige film de Oscar voor beste film. 'Parasite' is een Zuid-Koreaanse tragikomische film uit 2019. Deze film is de eerste niet-Engelstalige film ... Lees meer »

Een arme familie slaagt er dankzij vervalste documenten in om te worden ingehuurd als personeel voor een veel rijker gezin. Alles lijkt goed te gaan, maar dan volgt een verrassing... Deze Zuid-Koreaanse tragikomedie won dit jaar als eerste niet-Engelstalige film de Oscar voor beste film.

'Parasite' is een Zuid-Koreaanse tragikomische film uit 2019. Deze film is de eerste niet-Engelstalige film die de Oscar voor beste film gewonnen heeft.


Ki-taek en zijn werkloze familie verkeren in geldnood. Ze leven in een krappe en duistere woning. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen zodat de zoon de privé-leraar van de dochter van de rijke familie Park kan worden. Wanneer hij in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn andere familieleden aan een job te helpen. Juist wanneer het plan lijkt te slagen, volgt er een

verrassing...


Cinema De Schelde, dat is tweemaal topfilm op groot scherm: ’s middags om 13.30 uur en ’s avonds om 20 uur. Je wordt ook extra verwend. Bij de namiddagvoorstelling is er lekker gebak na afloop van de film. Bij de avondvoorstelling trakteren we je vooraf op borrelhapjes.

Cinema De Schelde
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
do 25 februari 2021om 13:30do 25 februari 2021om 20:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 7,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...