u bent hier

Parasite - Joon-ho Bong

Cinefiel


Ki-taek en zijn familie verkeren in geldnood. Zijn kinderen besluiten om een diploma te vervalsen zodat zoon Ki-woo de privéleraar van de dochter van de rijke familie Park kan vervangen. Dan misbruikt Ki-woo zijn nieuwe positie om ook zijn gezinsleden aan een baan te helpen.   Ki-taek en zijn werkloze familie verkeren in geldnood. Ze leven in een krappe en duistere woning zonder toegang tot ... Lees meer »

Ki-taek en zijn familie verkeren in geldnood. Zijn kinderen besluiten om een diploma te vervalsen zodat zoon Ki-woo de privéleraar van de dochter van de rijke familie Park kan vervangen. Dan misbruikt Ki-woo zijn nieuwe positie om ook zijn gezinsleden aan een baan te helpen.


 


Ki-taek en zijn werkloze familie verkeren in geldnood. Ze leven in een krappe en duistere woning zonder toegang tot Wi-Fi. Zijn kinderen besluiten op een dag om een diploma te vervalsen zodat zoon Ki-woo de privéleraar van de dochter van de rijke familie Park kan vervangen.


Wanneer Ki-woo in de wereld van de rijke familie belandt, maakt hij van zijn nieuwe positie misbruik om ook zijn gezinsleden aan een baan te helpen. Terwijl ze doen alsof ze elkaar niet persoonlijk kennen, werken de gezinsleden zich in een mum van tijd in de luxueuze woning van de familie Park binnen. Hun nieuw bestaan loopt echter niet zoals gepland.


Deze bejubelde Zuid-Koreaanse tragikomedie won de Gouden Palm in Cannes en verschillende Oscars, waaronder die voor beste film.


 

Parasite - Joon-ho Bong
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 8 december 2020om 14:00wo 9 december 2020om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72489/joon-...