u bent hier

Pak de poen!


Nu de nieuwe theatervoorstelling even op de plank moet blijven liggen, komen Cie Barbarie & De Studio tot bij jullie met een knallende theatervoorstellingtelevisieshow. Een show met een live publiek uit de jaren stillekes, levensechte kandidaten en al even geloofwaardige prijzen. Eentje waarin geld te verdienen valt. Veel geld. En misschien valt er voor de kijker thuis ook wel iets te winnen? ... Lees meer »

Nu de nieuwe theatervoorstelling even op de plank moet blijven liggen, komen Cie Barbarie & De Studio tot bij jullie met een knallende theatervoorstellingtelevisieshow. Een show met een live publiek uit de jaren stillekes, levensechte kandidaten en al even geloofwaardige prijzen. Eentje waarin geld te verdienen valt. Veel geld. En misschien valt er voor de kijker thuis ook wel iets te winnen?
PAK DE POEN! ontleent haar naam aan een legendarische televisieshow uit de jaren tachtig. Een prestigeproject dat uitdraaide op een fiasco: alles wat fout kon lopen, liep ook echt mis. Ook onze PAK DE POEN! zal een gigantische rollercoaster van falen en mislukken worden. Een show die al even hard doordraait als ons kapitalistisch systeem.
Cie Barbarie houdt als gezelschap actuele thema’s tegen de lamp en snijdt ze vervolgens op kindermaat. Deze keer moet ons huidig kapitalistisch systeem eraan geloven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen
zaterdag 23 januari 2021 van 20:00 tot 20:00
De Studio
info@villanella.be
info@villanella.be
03 260 96 10
www.destudio.com