u bent hier

Pachamama

6 +

Animatie en kinderfilms


In het hartje van het Andes gebergte woont de 10-jarige Tepulpaï. Voor zo'n kleine jongen heeft hij al grote dromen. Wanneer het gouden Pachamama beeldje wordt gestolen door de Inca's, is Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen. In het hartje van het Andes gebergte woont de 10-jarige Tepulpaï. Voor zo'n kleine jongen heeft hij al grote dromen, ook al vinden de dorpelingen ... Lees meer »

In het hartje van het Andes gebergte woont de 10-jarige Tepulpaï. Voor zo'n kleine jongen heeft hij al grote dromen. Wanneer het gouden Pachamama beeldje wordt gestolen door de Inca's, is Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen.

In het hartje van het Andes gebergte woont de 10-jarige Tepulpaï. Voor zo'n kleine jongen heeft hij al grote dromen, ook al vinden de dorpelingen hem nog te kinderachtig. Wanneer het gouden Pachamama beeldje wordt gestolen door de Inca's, is Tepulpaï vastbesloten om de heilige schat terug te brengen. Daarmee haalt hij zich de woede van de Grote Inca op de hals. Samen met zijn vriendinnetje Naïra en haar koddige lama gaat hij op pad, met een condor als gids


FR, 2018, 72’

Juan Antin
Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
wo 30 september 2020om 14:15
cultuurcentrum Deurne | CC Deurne
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/71911/famili...