u bent hier

Paasvakantie - Tienerdag

12 +


Op 12 april organiseert de werkgroep jeugd i.s.m. de jeugddienst Vorselaar een tienerdag voor jongeren van 12 tot 15 jaar. Op het programma staan een workshop action painting met Villa Basta en een influencerspel (eigen activiteit). Wie zich graag helemaal uitleeft met allerlei kleuren en soorten verf, kwasten, rollers en spuitbussen én graag de uitdaging aangaat in een cool buitenspel is méér ... Lees meer »

Op 12 april organiseert de werkgroep jeugd i.s.m. de jeugddienst Vorselaar een tienerdag voor jongeren van 12 tot 15 jaar. Op het programma staan een workshop action painting met Villa Basta en een influencerspel (eigen activiteit).

Wie zich graag helemaal uitleeft met allerlei kleuren en soorten verf, kwasten, rollers en spuitbussen én graag de uitdaging aangaat in een cool buitenspel is méér dan welkom! De tienerdag start om 10u en eindigt om 15u. Inschrijven kan vanaf 12 maart via jeugd@vorselaar.be.

Deze buitenactiviteit vindt plaats in 2 groepen van maximum 10 jongeren, onder voorbehoud van wijzigende coronamaatregelen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Buurthuis Vorselaar
Oostakker 16
2290 Vorselaar
maandag 12 april 2021 van 10:00 tot 15:00
€ 5,0
jeugd@vorselaar.be