u bent hier

PAAS 2-daagse: yoga, wobbelyoga, crea en plezier!

5 +

Omnisport en andere


TWEE HELE DAGEN GAAN WE SAMEN OP ZOEK, NAAR WAT ONS STRALEN DOET! *Deze kleine ster in mij, ik zal ze laten stralen!* Op deze 2-daagse mag ieder zijn eigen kleur laten schijnen, samen vormen we een stralende regenboog! Twee dagen gevuld met al het moois van kinderyoga. Ook wobbelyoga op het uitdagende houten balansbord staat op de agenda samen met dagelijks creaplezier. Zodat je met een mooi ... Lees meer »

TWEE HELE DAGEN GAAN WE SAMEN OP ZOEK, NAAR WAT ONS STRALEN DOET!
*Deze kleine ster in mij, ik zal ze laten stralen!*

Op deze 2-daagse mag ieder zijn eigen kleur laten schijnen, samen vormen we een stralende regenboog!
Twee dagen gevuld met al het moois van kinderyoga. Ook wobbelyoga op het uitdagende houten balansbord staat op de agenda samen met dagelijks creaplezier. Zodat je met een mooi aandenken weer naar huis gaat. Bovendien is er veel ruimte om samen te spelen, maar ook voor jezelf.

2 HELE DAGEN YOGA, WOBBELYOGA EN CREAPLEZIER!
donderdag 8 april en vrijdag 9 april
Telkens van 9.00u -16.00u
Plaats: Vrije basisschool Sint-Jozef, Prinshoeveweg 44
Leeftijd: 5-10j
Plaatsen beperkt tot 18 deelnemers.

In de voor- en namiddag is een pauze voorzien met een gezond tussendoortje (mandarijn/ druiven/snacktomaatjes/maïs- of rijstkoek/noten).

ZELF MEE TE BRENGEN: Middaglunch + eigen drinken(bus), dekentje voor de eindontspanning (dit om hygiënische redenen) en HEEL VEEL GOESTING! De kinderen kunnen tijdens de dag altijd hun drinkenbus weer bijvullen.

Een tussenkomst via het ziekenfonds voor een sportkamp is mogelijk. Als u het nodige formulier meebrengt de EERSTE DAG, dan vullen wij het graag in.

MEER INFO op www.yogafun.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Vrije basischool Sint Jozef
Prinshoeveweg 44
2180 Ekeren (Antwerpen)
do 8 april 2021 van 09:00 tot 16:00 vr 9 april 2021 van 09:00 tot 16:00
yogafun
€ 80,0
www.yogafun.be