u bent hier

Paardrijlessen

Omnisport en andere


Paardenhouderij Hoeve de Bartvelden maakt graag tijd vrij voor zowel de beginnende als de meer gevorderde ruiter. Door onze jarenlange ervaring zijn we instaat te zorgen voor deskundige begeleiding bij de rijlessen. Wij geven dressuur- en springlessen. Lessen kunnen genomen worden met één van onze paarden/pony's of met uw eigen paard. Lessen worden enkel privé of per 2/3 begeleid. Lees meer »

Rijlessen:
Paardenhouderij Hoeve De Bartvelden maakt graag tijd vrij voor zowel de beginnende als de meer gevorderde ruiter. Door onze jarenlange ervaring in de paardensport, zijn we instaat te zorgen voor deskundige begeleiding bij de rijlessen (ook bij de professionele ruiter). De rijlessen worden verzorgd door Marianne. Marianne heeft al ruim 15 jaar ervaring in de paardensport als lid van de Landelijke Rij Vereniging. Haar dochters nemen ook deel aan dressuur- en jumpingwedstrijden als leden van de Landelijke Rij Vereniging.
Wij geven dressuur- en springlessen. Lessen kunnen genomen worden met één van onze paarden/pony's of met uw eigen paard.
Lessen worden enkel privé of per 2/3 begeleid.

Bovendien organiseren wij ook in de paas- en zomervakantie ponykampen. Tijdens deze kampen rijden we vééél paard, versieren we de pony's, knutselen we, doen we spelletjes, steken we een show in elkaar, ... Fun verzekerd! Voor meer info kunt u contact opnemen.
Voorts kan u op de Paardenhouderij Hoeve De Bartvelden ook terecht voor de huur van paardenstallen. Hoeve De Bartvelden verhuurt ruime stallen voor paarden en pony's. Hoeve De Bartvelden is de afgelopen jaren volledig vernieuwd zodat wij u een volledig nieuwe accommodatie in een landelijke omgeving kunnen aanbieden. Er is een pas aangelegde grote all weather buitenpiste met een springparcours, een grote binnenpiste, solarium en overdekte stapmolen. Ideaal voor het paardrijden in winter en zomer.
Dagelijks gaan de paarden op de weide en worden de stallen uitgemest. Door de mooie landelijke omgeving is Hoeve De Bartvelden ook de ideale vertrekbasis voor wandeltochten.
Kortom, Paardenhouderij De Bartvelden heeft alles in huis voor de sport- en recreatieruiter.
Prijs:
230,00€/maand (paardenvoer niet inbegrepen)
260,00€/maand (paardenvoer (Pavo) inbegrepen)

Paardenhouderij Hoeve De Bartvelden bevindt zich op 5 minuten van de ring van Lier en op 15 minuten van de afrit Massenhoven.
Hoeve De Bartvelden wordt uitgebaat door Marianne en Chris. Marianne staat vooral in voor de verzorging van de paarden en geeft eveneens rijles.?Chris zorgt voornamelijk voor de accommodatie en ondersteuning. Wij hebben beide al een jarenlange ervaring in de paardensport opgebouwd.
Hoeve De Bartvelden is, in de eerste plaats, een paardenfokkerij. Wij houden ons dan ook bezig met de opfok van veulens en het zadelmak maken van jonge paarden.

Meer info:
Paardenhouderij Hoeve De Bartvelden
Bartstraat 32, 2560 Kessel
www.paardenhouderij.be of op facebook

GSM Chris: 0475/83 74 66
GSM Marianne: 0473/25 02 08

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Paardenhouderij Hoeve de Bartvelden
Bartstraat 32
2560 Kessel
Op afspraak
info@paardenhouderij.be
0473/25 02 08, 0475 /83 74 66
www.paardenhouderij.be