u bent hier

Oxaco bewegingsschool Multimove

3 +

Omnisport en andere


Kinderen van 3 tot 7 jaar leren, onder deskundige begeleiding, op een speelse manier “bewegen”, zonder te focussen op één sport. Met aandacht voor: fysieke fitheid, basismotoriek, uithouding, lenigheid, balgevoel. Dit ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke ontplooiing van het kind. Oxaco bewegingsschool is een samenwerking tussen Oxaco volley, Oxaco voetbal, Oxaco tennis en ... Lees meer »

Kinderen van 3 tot 7 jaar leren, onder deskundige begeleiding, op een speelse manier “bewegen”, zonder te focussen op één sport. Met aandacht voor: fysieke fitheid, basismotoriek, uithouding, lenigheid, balgevoel. Dit ter bevordering van de lichamelijke en geestelijke ontplooiing van het kind. Oxaco bewegingsschool is een samenwerking tussen Oxaco volley, Oxaco voetbal, Oxaco tennis en Sport-it.

Oxaco bewegingsschool is geselecteerd voor het “MULTIMOVE”-project waardoor zij extra steun en begeleiding ontvangt.

"Multimove voor kinderen" wil de ontwikkeling van de basismotoriek op een verantwoorde en onderbouwde manier stimuleren. Uit recent onderzoek is immers gebleken dat kinderen in Vlaanderen te weinig bewegen en daardoor niet alleen vaak met overgewicht te kampen hebben, maar ook een motorische achterstand oplopen.

Waar?
In de sporthal domein Capenberg, de thuishaven van de Oxaco sportclubs.
Borsbeeksesteenweg 45 2530 Boechout
Openbaar vervoer: Terminus tram 15

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Capenberg - Oxaco Center
Borsbeeksesteenweg 45
2530 Boechout
Van 20 september 2020 tot 28 maart 2021
Capenberg Oxaco Center
€ 80,0
www.oxaco-bewegingsschool.be