u bent hier

Overlast

18 +

Pop en rock


Overlast Hou je vast aan de takken van de bomen en laat de jonge bladeren dwarrelen. OVERLAST is terug van nooit weggeweest en bevolkt wederom het bos tussen de bomen. Een plek om te ontdekken, te groeien en te dromen. Vijf kraakverse acts bestormen het podium van OLT Rivierenhof. Kom, wees verwonderd, en dans.  Line up: Patches Glasshelder bontridders & band BRORLAB Jeanne De Preter Women ... Lees meer »

Overlast

Hou je vast aan de takken van de bomen en laat de jonge bladeren dwarrelen. OVERLAST is terug van nooit weggeweest en bevolkt wederom het bos tussen de bomen. Een plek om te ontdekken, te groeien en te dromen. Vijf kraakverse acts bestormen het podium van OLT Rivierenhof.

Kom, wees verwonderd, en dans. 

Line up:


Patches
Glasshelder
bontridders & band
BRORLAB
Jeanne De Preter
Women Voicing Women
O'Simmie
Christine Denamur


Patches

Patches is het zielsgeroedel van Lotte Lauwers. Met een subtiele smaak voor het samenbrengen van zachte vocals met de juiste beats en hinten van elektronica. 

Facebook | Instagram | Spotify

Glasshelder

Hoor jij het nieuwe stadsgeluid? Vers geperst Glasshelder tot uw dienst. Deze vier vrienden studeren jazz aan het Koninklijke Conservatorium Antwerpen, maar leerden elkaar kennen aan de Kunsthumaniora Brussel. De culturele mix die de grootstad is, ziet zich getransponeerd in hun muziek. 

Facebook | Instagram | vi.be

bontridders & band

Introducing: bontridders & band. bontridders houdt van witte schoenen. En vuile moshpits waarin ze die witte schoenen proper houdt. Misschien is bontridders een heks. Ze is in elk geval magisch. Op OVERLAST met live band! 

Facebook | Instagram | Spotify

BRORLAB

BRORLAB is wat we zelf niet goed weten. Eten is goed, maar houd de drietand dicht bij de hand, lastige arts! Zompig landschap zonder enige twijfel, zand in de schoenen, hoed op de wind. Ruk en trek en sleur aan de bladeren, ze zijn toch van ons! Geef niet over aan gemompel maar houd het binnensmonds. Anders komt de trechter bij de buis terecht en dan is het…

Bandcamp

Jeanne De Preter

Jeanne De Preter is een studente Vrije Kunsten aan Sint Lucas Brussel. Haar werk is in relatie tot de omringende chaos, die ze ziet als zowel aanwezig in de werkelijkheid als in een verhoogde beleving ervan, in ijldromen of emotionele uitbarstingen. Eerder dan de chaos te vatten in de harmonie van een beeld, probeert ze de chaos als chaos te behouden. Op Overlast maakt ze voor jou een sculptuur en verrassing. Gegoten in een vorm die uitgaat van contrast en verschil. Met die contrastwerking wijst ze op het universeel toegankelijke en verstaanbare van vormentaal.

Women voicing women

We Are Various verzamelde meer dan dertig getuigenissen van vrouwelijheid. Ze vroegen vrouwen van over de wereld zichzelf op te nemen. Voorlezend, zingend, neuriënd, roepend. Ontdek de stemmen tussen de muziek door.

O'Simmie

Drie woorden die O'Simmie beschrijven zijn ritme, ritme en nog eens ritme. De 23-jarige DJ en producer uit Brussel is geen vreemde meer voor het Overlast-podium. Drie deelnames al, met iedere keer een ander project. Ook nu brengt hij weer een mix van eclectische underground clubmuziek, van 125 tot 165 BPM, mee om het officiële startschot voor de zomer te geven.

Christine Denamur

Christine Denamur is een Belgische singer-songwriter/producer uit Grimbergen. Ze maakt betoverende popsongs die meanderen doorheen de bomen van het bos. Kom deze nimf ontdekken en laat u ontvoeren door haar prachtige stem. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OLT Rivierenhof
Turnhoutsebaan 246
2100 Deurne
zaterdag 3 juli 2021 van 18:00 tot 23:00
OLT Rivierenhof
€ 15,5
www.oltrivierenhof.be/nl/programma/ov...
www.oltrivierenhof.be