u bent hier

Overgang Scouts 738 Erracht

6 +


20 september is het zo ver! EIN-DE-LIJK: Het begin van het nieuwe scoutsjaar. Dit jaar steken we de overgang in een corona-proof jasje waardoor deze anders zal verlopen dan gewoonlijk. We gaan te werk met 'takbubbels'; dit wil zeggen dat de leden doorheen de dag enkel contact hebben met hun eigen tak. Om dit te kunnen garanderen, zal de groepsmis en het jaarlijks gezamenlijk ontbijt jammer ... Lees meer »

20 september is het zo ver! EIN-DE-LIJK: Het begin van het nieuwe scoutsjaar. Dit jaar steken we de overgang in een corona-proof jasje waardoor deze anders zal verlopen dan gewoonlijk. We gaan te werk met 'takbubbels'; dit wil zeggen dat de leden doorheen de dag enkel contact hebben met hun eigen tak. Om dit te kunnen garanderen, zal de groepsmis en het jaarlijks gezamenlijk ontbijt jammer genoeg niet kunnen doorgaan. Wel zal er een ontbijt voorzien worden per bubbel. Ook de 'leidingsonthulling' zal er anders uitzien; de leiding wordt online bekendgemaakt doorheen de week van 14 september.

De leden worden bijgevolg op verschillende uren verwacht aan de ingang van het Sint-Michielscollege Brasschaat (kant van de Kapelsesteenweg). Aan de ingang wordt er duidelijk aangegeven waar de leden heen moeten. Heeft u kinderen die lid zijn van verschillende takken? Dan mogen zij uiteraard op hetzelfde tijdslot worden gebracht of gehaald. Indien uw kind oud genoeg is om zelfstandig naar de scouts te komen, raden wij aan dit zeker te doen. *

De leden moeten op volgende uren afgezet en opgehaald worden:
10u-12u30: Kapoenen
10u15-15u30: Maki's
10u30-15u45: Raksha's
10u45-16u00: Jong Gidsen/ Jong Verkenners
11u-16u30: Gidsen/ Verkenners

Vanzelfsprekend verwachten wij dat iedereen zich aan de nodige maatregelen houdt om de overgang zo corona-proof mogelijk te laten verlopen. Scouts en gidsen Vlaanderen zal nog concreet aan ons communiceren welke maatregelen juist getroffen moeten worden. Wij zullen dit dan zo snel mogelijk doorgeven aan jullie.

Wij staan alvast te popelen om het nieuwe scoutsjaar in te zetten. Jullie ook? ‘t Zal wel zijn!

Een stevige linker,
De leiding van 738 Erracht
Voor meer info kan u terecht op onze site: www.738erracht.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Michielscollege - Brasschaat
Kapelsesteenweg 72
2930 Brasschaat
zondag 20 september 2020 van 10:00 tot 16:30
gratis
groepsleiding@738erracht.be