u bent hier

Outdoor Gallery: M-MUSEA


Kunstenaarscollectief Creative Factory brengt, met de steun van de stad Turnhout, zijn galerij naar buiten. Een ruim en divers publiek van geïnteresseerden én passanten kan vanaf vandaag ‘coronaproof’ genieten van de kunstwerken aan het voormalige Academiepand aan de Begijnendreef 21, bij het park Begijneveldekens. M-MUSEA is de eerste expositie in de Outdoor Gallery met foto’s van de ... Lees meer »

Kunstenaarscollectief Creative Factory brengt, met de steun van de stad Turnhout, zijn galerij naar buiten. Een ruim en divers publiek van geïnteresseerden én passanten kan vanaf vandaag ‘coronaproof’ genieten van de kunstwerken aan het voormalige Academiepand aan de Begijnendreef 21, bij het park Begijneveldekens.

M-MUSEA is de eerste expositie in de Outdoor Gallery met foto’s van de Turnhoutse fotograaf François Peeters. Peeters is als fotograaf en kunstliefhebber een regelmatige bezoeker van diverse binnen- en buitenlandse musea.

In de fototentoonstelling ‘M’-MUSEA brengt François Peeters een boeiende reportage over de interactie tussen museumbezoekers en de kunst die ze zien. ‘M’ maakt een reis langs bekende musea en kunstenfestivals in België en Europa.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Begijnendreef 21
Begijnendreef 21
2300 Turnhout
Creative Factory vzw
gratis