u bent hier

Out of the Box Escape Games

16 +


GERAAKT JOUW TEAM OUT OF THE BOX? EEN ONVERGETELIJKE ERVARING VOOR IEDEREEN! WAT? Achter elk van onze gekleurde deurtjes schuilt een kamer met een heel eigen verhaal. Vanaf dat de deur opengaat, word je ondergedompeld in een nieuwe wereld. Je waant je in een scène van een film en alle items in de kamer maken op één of andere manier deel uit van het spel. Je komt terecht in een groot spel ... Lees meer »

GERAAKT JOUW TEAM OUT OF THE BOX?
EEN ONVERGETELIJKE ERVARING VOOR IEDEREEN!

WAT?
Achter elk van onze gekleurde deurtjes schuilt een kamer met een heel eigen verhaal. Vanaf dat de deur opengaat, word je ondergedompeld in een nieuwe wereld. Je waant je in een scène van een film en alle items in de kamer maken op één of andere manier deel uit van het spel.

Je komt terecht in een groot spel zonder instructies. Het is vooral geen quiz of aaneenschakeling van raadsels of rebussen. Alles draait rond alert zijn, samenwerken, overleggen en analytisch denken. En vooral niet bij de pakken blijven zitten. De escape games zijn uniek en professioneel opgevat, en zitten vol snufjes en onverwachte wendingen. Het wordt een uur van verrassingen en adrenaline. Ideaal als vriendenuitje of teambuilding.
​​
CAPACITEIT?
Teams van 2-28 (36 vanaf sep '17) personen kunnen tegelijk deelnemen. Je speelt dan tegelijkertijd in teams van max 6 pers in een verschillende box. Ieder team probeert zo snel mogelijk de code van de deur te kraken. De boxen bevatten telkens een ander spel maar de moeilijkheidsgraad is gelijk. Het team dat het best samenwerkt, ontsnapt het eerst.

Vanaf september verhoogt de capaciteit en kunnen er 36 personen tegelijk deelnemen.

Grotere groepen spelen in shiften. Per shift reken je 1,5u. Vraag naar de mogelijkheden rond paralelle activiteiten indien je groep moet opsplitsen.
​​
GEEN REDEN TOT PANIEK!
Inderdaad, we sluiten je op! Maar geen paniek: Onze boxen zijn uitgerust met airco en bevatten geen nauwe doorgangen, je komt terecht in een grote, verluchte en verlichte ruimte (enkel het spel Cargo Clandestino in de orange box start in het duister), dus ook daar hoef je geen angst voor te hebben. Je kan ook steeds de box zelf verlaten zonder dat daardoor het spel stopt. Je wordt ter plaatse ook professioneel begeleid door ons, zowel vooraf als tijdens het spel.

Tot binnenkort!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Frankrijklei 119
Frankrijklei 119
2000 Antwerpen
€ 120,0
booking@yourteamevent.be
www.yourteamevent.be