u bent hier

ouder-kindyoga

4 +


Samen yoga doen…Samen genieten en ontspannen met je kind! Het is op een speelse, eenvoudige manier yogahoudingen uitvoeren samen met je kind. Het is een avontuur met verhaaltjes, liedjes, ontspanning, massage,…Je versterkt de band met je kind en je kind krijgt je volledige aandacht. De lessen zijn op kindermaat. Samen yoga doen…Samen genieten en ontspannen met je kind! Het is op een ... Lees meer »

Samen yoga doen…Samen genieten en ontspannen met je kind! Het is op een speelse, eenvoudige manier yogahoudingen uitvoeren samen met je kind. Het is een avontuur met verhaaltjes, liedjes, ontspanning, massage,…Je versterkt de band met je kind en je kind krijgt je volledige aandacht. De lessen zijn op kindermaat.

Samen yoga doen…Samen genieten en ontspannen met je kind! Het is op een speelse, eenvoudige manier yogahoudingen uitvoeren samen met je kind. Het is een avontuur met verhaaltjes, liedjes, ontspanning, massage,…Je versterkt de band met je kind en je kind krijgt je volledige aandacht. Het is een ontdekkingstocht voor beiden en het beleven van plezier. De lessen zijn op kindermaat, waardoor je als ouder je kind ook eens jouw speelse kant kan tonen. Samen met een professionele lesgeefster gaan we heel veel voelen, ontspannen en genieten…. Graag een mailtje naar tine.gezinsbond@gmail.com

Toon kaart De Notelaar
Lierselei 17
2390 Oostmalle
van 26/01/20 tot 22/03/20 zo van 11:00 tot 12:00 (ma, di, woe, do, vrij, za gesloten)
Gezinsbond Oostmalle
€ 35,0
tine.vermeiren@belgacom.net
0472616039