u bent hier

Ouder- Kind yoga op zondagochtend; Indien coronamaatregel dit toelaat

1 +


Yoga is bewegen, ademen, je hoofd leegmaken. Bij ouder-kind-yoga staat het samenspel tussen ouder en kind centraal. Een serie yoga-oefeningen op ieders maat brengen jullie evenwicht en rust. Zowel inspannend als ontspannend, voor ouder én kind. Samen met je kind relaxen op zondagmorgen, dat ziet er zalig uit. Ouder-Kind-Yoga Yoga is bewegen, ademen, je hoofd leegmaken. Maar yoga is ook een ... Lees meer »

Yoga is bewegen, ademen, je hoofd leegmaken. Bij ouder-kind-yoga staat het samenspel tussen ouder en kind centraal. Een serie yoga-oefeningen op ieders maat brengen jullie evenwicht en rust. Zowel inspannend als ontspannend, voor ouder én kind.

Samen met je kind relaxen op zondagmorgen, dat ziet er zalig uit. Ouder-Kind-Yoga Yoga is bewegen, ademen, je hoofd leegmaken. Maar yoga is ook een prima manier om de band met je kind te versterken. Bij ouder-kind-yoga staat het samenspel tussen ouder en kind centraal. Een serie yoga-oefeningen op ieders maat brengen jullie evenwicht en rust, maar ook vertrouwen en verbinding. Zowel inspannend als ontspannend, voor ouder én kind. Voor ouders en kinderen (6-9 jaar). Kledij: draag makkelijk zittende, sportieve kledij waarin je goed kan bewegen. BEPERKT AANTAL DEELNEMERS, SLECHTS EEN 8-TAL OUDERS. INSCHRIJVING EN INFO : Gert Vanderheyden via gezinsbond@zwebsite.be Tel 0485/40.89.77

Toon kaart Kinderopvang Kozze lokaal 1( ingang Laarstraat 90 ,naast school Het Laar )
Laarstraat 64
2070 Zwijndrecht
van 26/09/21 tot 24/10/21 zo van 10:00 tot 11:00 (ma, di, woe, do, vrij, za gesloten)
Gezinsbond Zwijndrecht/Burcht
€ 30,0
gezinsbond@zwebsite.be
0485/40.89.77
zwijndrechtburcht.gezinsbond.be