u bent hier

Opus 3, Senne Guns - GEANNULEERD

18 +

Humor comedy


Volgens Coronamaatregels maart 2021, kan dit optreden niet doorgaan. --- Pianist en zanger Senne Guns vertelt kleine verhalen en grote dromen. Hij filosofeert terwijl hij tussendoor de muziek en zichzelf fileert. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste? Dankzij een mix van humor, muziek ... Lees meer »

Volgens Coronamaatregels maart 2021, kan dit optreden niet doorgaan.
---
Pianist en zanger Senne Guns vertelt kleine verhalen en grote dromen. Hij filosofeert terwijl hij tussendoor de muziek en zichzelf fileert. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste?
Dankzij een mix van humor, muziek en absurdisme bekroonde de jury Senne met een finaleplaats op het Leids Cabaretfestival 2019. Ze prezen hem als ‘echte verhalenverteller in een droogkomisch universum, ondersteund met fabuleus pianospel en briljante timing’.

Daar is Guns op zijn best; waar hij de ochtendlijke kledij-ergernissen van de dochters op muziek van Mozart zet of de Spotify-lijst met de beste seksmuziek uitkleedt. - De Morgen****

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc 't Aambeeld
della Faillelaan 34
2630 Aartselaar
donderdag 29 april 2021 van 20:15 tot 22:30
Cultureel Centrum Aartselaar
€ 15,0
ccaartselaar.recreatex.be/
www.cultureelcentrumaartselaar.be
ccaartselaar.recreatex.be