u bent hier

Opgeruimd staat Vetjes


"Je weet niet waar ge 't hebt". Opruimcoach voor meer plaats in je huis, je agenda en je hoofd. Cathy Bogaerts, Professional Organiser, wil ons hierbij graag op weg helpen.  Aan de hand van herkenbare voorbeelden en praktische tips hoopt zij ons te inspireren om werk te maken van een makkelijkere, opgeruimde levensstijl! Een factuur die je vergeet te betalen, een afspraak die je mist, een ... Lees meer »

"Je weet niet waar ge 't hebt". Opruimcoach voor meer plaats in je huis, je agenda en je hoofd. Cathy Bogaerts, Professional Organiser, wil ons hierbij graag op weg helpen.  Aan de hand van herkenbare voorbeelden en praktische tips hoopt zij ons te inspireren om werk te maken van een makkelijkere, opgeruimde levensstijl!

Een factuur die je vergeet te betalen, een afspraak die je mist, een dubbele aankoop van een ding dat je niet meer terugvindt….  Het overkomt ons allemaal. ? Soms verloopt het leven zo hectisch, dat we onszelf verliezen in spullen, papieren, ‘te-doen’ lijstjes, afspraken… ?Dat vreet energie.  Energie die we liever voor iets anders zouden gebruiken!?Gelukkig kan het anders: je kan leren om jezelf beter te organiseren, waardoor jij opnieuw de regie in handen neemt.? Cathy Bogaerts, Professional Organiser, wil ons hierbij graag op weg helpen.  Aan de hand van herkenbare voorbeelden en praktische tips hoopt zij ons te inspireren om werk te maken van een makkelijkere, opgeruimde levensstijl! Daar het aantal deelnemers beperkt is graag inschrijven via gezinsbond.mortsel@skynet.be met vermelding van het aantal personen.

Toon kaart 't Parkske
Edegemsestraat 26
2640 Mortsel
do 15/10/20 van 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Mortsel
€ 5,0
gezinsbond.mortsel@skynet.be
0473/56.20.05
www.gezinsbondmortsel.be