u bent hier

Operatie Proper (Mooimakers)


We hebben met Gezinsbond Olmen ingeschreven voor “Operatie Proper”, dit is een actieplan tegen zwerfvuil en sluikstort in Vlaanderen. De actie loopt in onze afdeling van 1 januari 2018 tot 31 december 2020. We hebben met Gezinsbond Olmen ingeschreven voor “Operatie Proper”, dit is een actieplan tegen zwerfvuil en sluikstort in Vlaanderen. Deze campagne wordt gevoerd onder de naam Mooimakers ... Lees meer »

We hebben met Gezinsbond Olmen ingeschreven voor “Operatie Proper”, dit is een actieplan tegen zwerfvuil en sluikstort in Vlaanderen. De actie loopt in onze afdeling van 1 januari 2018 tot 31 december 2020.

We hebben met Gezinsbond Olmen ingeschreven voor “Operatie Proper”, dit is een actieplan tegen zwerfvuil en sluikstort in Vlaanderen. Deze campagne wordt gevoerd onder de naam Mooimakers en u hebt er al zeker over gehoord in de media. Langs de verkeerswegen staan er ook grote borden in verband met deze actie. Geen woorden maar daden en het kan beginnen met iets klein maar met velen samen komen we wel tot een mentaliteitswijziging. Wat er van de deelnemers verwacht is simpel: Ruim 1 x per maand een locatie (bv. 10 of 5 meter rond de eigen woning) en deel dit mee door in te schrijven op de actie. Dit is toch niet onoverkomelijk? Iets meer doen mag maar hoeft niet. Als deelnemer krijg je een opraaptang, handschoenen en fluovestje. Inschrijven via info@gbolmen.be en https://olmen.gezinsbond.be

Toon kaart Deelgemeente Olmen
Olmen
2491 Olmen
van 17/01/20 tot 31/12/20
Gezinsbond Olmen
gratis
info@gbolmen.be
014 309670
olmen.gezinsbond.be/
olmen.gezinsbond.be