u bent hier

Op MAANpad door Mechelen, van MAANraam tot MAANraam!


Ontdek de speelse raamtekeningen van figurenmaker en poppenspeler Paul Contryn. Alle MAANramen zijn geïnspireerd op onze theatervoorstellingen. Je maakt kennis met fascinerende personages en ontdekt tegelijkertijd een verrassend stukje Mechelen. Ga o.a. op zoek naar ANANSI in de groene oase van de TUIN VAN OH!, maak een Ta Ti Da Da dansje bij plastiekBERTRAND in de Kroonstraat en ga kijken hoe ... Lees meer »

Ontdek de speelse raamtekeningen van figurenmaker en poppenspeler Paul Contryn. Alle MAANramen zijn geïnspireerd op onze theatervoorstellingen. Je maakt kennis met fascinerende personages en ontdekt tegelijkertijd een verrassend stukje Mechelen.

Ga o.a. op zoek naar ANANSI in de groene oase van de TUIN VAN OH!, maak een Ta Ti Da Da dansje bij plastiekBERTRAND in de Kroonstraat en ga kijken hoe WALVIS zijn ideale plek gevonden heeft. Aan elk MAANraam kan je wegdromen over de schoonheid der dingen...

Met een kartonnen MAANdwaler onder de arm of achter op de fiets wordt je tocht nog avontuurlijker! Je krijgt er eentje gratis bij het afhalen van je routekaartje aan de UiT-balie in Mechelen.

De dwaaltocht bevat 9 locaties en bedraagt ongeveer 4,5km. Laat je verrassen door kleine straatjes, groene binnentuintjes en verdoken pleintjes. Je kan de route in eender welke volgorde doen en op je eigen tempo. Afdwalen is toegestaan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart UiT in Mechelen
Vleeshouwersstraat 6
2800 Mechelen
Van vr 26 juni 2020 00:00 tot za 29 augustus 2020 23:59
De Maan
gratis
www.demaan.be/nl/demaan_zomert