u bent hier

Op een Bedje van Troost met fotografe en therapeute Maaike Buys - KOESTEREN


Op een bedje van troost is een poëtische installatie over verdriet, afscheid en troost. Een intieme wandeling langs vragen, taferelen en rituelen voor iedereen vanaf 7 jaar. We brengen het bedje naar jouw thuis met vier online evenementen. (Ervarings-)deskundigen spreken over verlies, afscheid en rouw. Therapeute, fotografe en ervaringsspecialiste Maaike Buys neemt deel aan het gesprek. Zij ... Lees meer »

Op een bedje van troost is een poëtische installatie over verdriet, afscheid en troost. Een intieme wandeling langs vragen, taferelen en rituelen voor iedereen vanaf 7 jaar.
We brengen het bedje naar jouw thuis met vier online evenementen. (Ervarings-)deskundigen spreken over verlies, afscheid en rouw.
Therapeute, fotografe en ervaringsspecialiste Maaike Buys neemt deel aan het gesprek. Zij verloor haar 5-jarige zoon. Ook haar dochter gaat mee in gesprek en zal haar ervaringen delen.
Het gesprek wordt afgewisseld met troosttips van kinderen, een vragenspel en indrukken uit de installatie. Ook praktische DOE-filmpjes komen aan bod, om met kinderen rond deze thema's aan de slag te gaan. Ter afsluiting is er een troosttekst op live muziek van violiste Ananta Joosen.
Alle uitzendingen, instructiefilmpjes, het vragenspel, DOE activiteiten over verdriet, afscheid en troost waar je met je gezin of vriendengroep mee aan de slag kan belanden op de website https://bedjevantroost.be/.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen
donderdag 20 mei 2021 van 20:00 tot 21:30
De Studio
gratis
info@villanella.be
info@villanella.be
03 260 96 10
www.destudio.com