u bent hier

Oost en West verbonden - GEANNULEERD

Folk en wereldmuziek


Update 12/03: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt dit concert geannuleerd.  Mystieke Armeense volksmuziek, in een bad van hedendaags klassiek en met de energie van rock en jazz. Zo zou je het Naghash Ensemble het best kunnen omschrijven. Drie briljante vrouwenstemmen en instrumenten als de dhol, doudouk en oud vertalen het spirituele, middeleeuwse Armenië naar een 21ste-eeuwse ... Lees meer »

Update 12/03: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt dit concert geannuleerd.  Mystieke Armeense volksmuziek, in een bad van hedendaags klassiek en met de energie van rock en jazz. Zo zou je het Naghash Ensemble het best kunnen omschrijven. Drie briljante vrouwenstemmen en instrumenten als de dhol, doudouk en oud vertalen het spirituele, middeleeuwse Armenië naar een 21ste-eeuwse sound. Overpeinzingen en bezweringen van een Armeense monnik in ballingschap komen tot leven ...

Update 12/03: omwille van de huidige coronamaatregelen wordt dit concert geannuleerd. 

Mystieke Armeense volksmuziek, in een bad van hedendaags klassiek en met de energie van rock en jazz. Zo zou je het Naghash Ensemble het best kunnen omschrijven. Drie briljante vrouwenstemmen en instrumenten als de dhol, doudouk en oud vertalen het spirituele, middeleeuwse Armenië naar een 21ste-eeuwse sound. Overpeinzingen en bezweringen van een Armeense monnik in ballingschap komen tot leven met een vurige en moderne schwung. We garanderen een spirituele, unieke, intense muziekbeleving.

25 – 22 euro
-19 jaar: 12,5 euro

http://naghashensemble.com/#music

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen of inschrijven voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben i.v.m. deze activiteit, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media. 

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
zondag 18 april 2021 van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...