u bent hier

Ook de Sint steekt zijn vinger in de lucht 3+

3 +

Tekst en muziektheater


Met zijn ‘Ook de Sint steekt zijn vinger in de lucht’ blaast Jan De Smet frisse wind door de traditionele Sinterklaasliedjes. En we hebben iets te vieren, want er zijn geen stoute kinderen dit jaar. Zing, dans en spring mee! Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) timmert sinds een aantal jaren aan de weg van het nieuwe, frisse kinderlied. Het succes van het boek/cd-uitgave ‘Steek Je Vinger In De Lucht’ ... Lees meer »

Met zijn ‘Ook de Sint steekt zijn vinger in de lucht’ blaast Jan De Smet frisse wind door de traditionele Sinterklaasliedjes. En we hebben iets te vieren, want er zijn geen stoute kinderen dit jaar. Zing, dans en spring mee!


Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) timmert sinds een aantal jaren aan de weg van het nieuwe, frisse kinderlied. Het succes van het boek/cd-uitgave ‘Steek Je Vinger In De Lucht’ valt niet te ontkennen.  Op deze CD werden traditionele Sinterklaasliedjes in een verfrissend jasje gestoken.


Jan De Smet brengt (o.a.) deze nummers nu ook live voor een livepubliek. Hij begeleidt zichzelf daarbij op een achttal (en soms niet voor de hand liggende) instrumenten. Diezelfde instrumenten zijn in het begin van de voorstelling allemaal spannend verpakt in blinkend geschenkpapier, alsof Zwarte Piet zelf al een aantal pakjes heeft gebracht!


Er wordt meegezongen, gesprongen … want we zijn zo blij (want er zijn geen stoute kinderen bij!). Jan De Smet weet de kinderen als geen ander te enthousiasmeren en er telkens samen met hen weer een feest van te maken.
Jan De Smet: zang, gitaar, accordeon


 

Jan De Smet
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zondag 5 december 2021om 15:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/85999/ook-d...