u bent hier

OOGST & hirngespinst - Pak-ket-mee-pakket

6 +


Het Pak-ket-mee-pakket is een kunstzinnig wereldreparatiepakket om met verwondering naar de wereld te kijken. Uw kinderen kunnen samen met u, aan de hand van leuke opdrachten, hun eigen dorp of stad een beetje repareren. Maak een vouwmens of neem een warmtebad. Bouw wat winterkost of een beetje krijtblijheid. Stuur verwarmende post naar een onbekende en zorg voor de bijen dankzij de zaadbom. ... Lees meer »

Het Pak-ket-mee-pakket is een kunstzinnig wereldreparatiepakket om met verwondering naar de wereld te kijken. Uw kinderen kunnen samen met u, aan de hand van leuke opdrachten, hun eigen dorp of stad een beetje repareren.
Maak een vouwmens of neem een warmtebad. Bouw wat winterkost of een beetje krijtblijheid. Stuur verwarmende post naar een onbekende en zorg voor de bijen dankzij de zaadbom. Bedenk iets voor het leukgescheur en knoopwatkleur naar uw buur.
Zo kunt u kleine ingrepen doen in uw eigen omgeving en meewerken aan een warmere wereld!
Praktisch:
 Prijs: 5 euro voor bewoners van Herentals, Olen, Grobbendonk, Vorselaar en Herenthout
 Het pakket wordt thuis geleverd na afspraak. Geef uw bestelling via mail of telefonisch door.
 De opdrachten zijn voorzien van een duidelijk stappenplan. U kunt ze los van elkaar uitvoeren, op een coronaveilige manier, in de stad en op straat.
 Het pakket is ook te koop aan de balie van de dienst cultuur en toerisme.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Doorheen de gemeente
Op verschillende locaties
2200 Herentals
CC 't Schaliken
€ 5,0
cultuurcentrum@herentals.be
014-21 90 88
www.schaliken.be