u bent hier

Onvergetelijke Operettemelodieën

Opera en operette


Van liefde op het eerste gezicht tot gebroken harten: operettes waren de kaskrakers van hun tijd. Frascati brengt een hitparade van prachtige ouvertures en aria’s uit de 19de eeuw en het begin van de 20ste eeuw. Klara-presentator en muziekliefhebber Fred Brouwers presenteert het programma. Van liefde op het eerste gezicht tot gebroken harten en passionele moorden: operettes waren de kaskrakers ... Lees meer »

Van liefde op het eerste gezicht tot gebroken harten: operettes waren de kaskrakers van hun tijd. Frascati brengt een hitparade van prachtige ouvertures en aria’s uit de 19de eeuw en het begin van de 20ste eeuw. Klara-presentator en muziekliefhebber Fred Brouwers presenteert het programma.


Van liefde op het eerste gezicht tot gebroken harten en passionele moorden: operettes waren de kaskrakers van hun tijd. Frascati brengt een hitparade van prachtige ouvertures en aria’s uit de 19de eeuw en het begin van de 20ste eeuw. Het programma bestaat uit hoogtepunten uit het repertoire van onder meer Johann Strauss Sohn, Michael Ziehrer, Franz von Suppé, Carl Millöcker en Franz Lehar.


Klara-presentator en muziekliefhebber Fred Brouwers presenteert het programma zodat je nog meer geniet van deze zoete operettemelodieën.
Presentatie: Fred Brouwers (Klara)

Bezetting: 10 solisten van Frascati Symphonic, 2 vocale solisten

Frascati Symphonic
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
donderdag 6 mei 2021om 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 12,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72970/onver...