u bent hier

Ontdekkingsweek voor kleuters (geboortejaar 2015-2016)


Onze kleinste kadeekes van geboortejaar 2015 en 2016 kunnen zich tijdens deze sport- & spelweek komen uitleven in de sporthal en buiten. We spelen met groot en klein materiaal, gaan op ontdekkingstocht in het bos en ons vijf dagen lang amuseren. Tijdens deze week plonsen de kleuters ook in het zwembad. Op vrijdag staat er een bezoek aan de Hooiberg in Bladel op het programma. De kinderen ... Lees meer »

Onze kleinste kadeekes van geboortejaar 2015 en 2016 kunnen zich tijdens deze sport- & spelweek komen uitleven in de sporthal en buiten. We spelen met groot en klein materiaal, gaan op ontdekkingstocht in het bos en ons vijf dagen lang amuseren. Tijdens deze week plonsen de kleuters ook in het zwembad. Op vrijdag staat er een bezoek aan de Hooiberg in Bladel op het programma. De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur verwacht in het sportcentrum Beerse. De sportdagen eindigen elke dag ...

Onze kleinste kadeekes van geboortejaar 2015 en 2016 kunnen zich tijdens deze sport- & spelweek komen uitleven in de sporthal en buiten. We spelen met groot en klein materiaal, gaan op ontdekkingstocht in het bos en ons vijf dagen lang amuseren. Tijdens deze week plonsen
de kleuters ook in het zwembad. Op vrijdag staat er een bezoek aan de Hooiberg in Bladel op het programma.

De kinderen worden elke dag stipt om 9 uur verwacht in het sportcentrum Beerse. De sportdagen eindigen elke dag stipt om 16 uur. Een week voor de start van de sportdagen ontvang je via e-mail een brief waarin alle praktische informatie beschreven staat.

Het aanbod en de invulling van de sportdagen kan worden aangepast naargelang de geldende COVID-19 maatregelen die op dat moment gelden.

Betalen bij inschrijving aan de balie van de dienst sport of via de webshop (online inschrijven is aangeraden). Bij inschrijving aan de balie indien mogelijk liefst contant betalen. Er is slechts 1 bankcontact ter beschikking.

Inschrijven kan vanaf:

  • zaterdag 30 januari 2021 om 14 uur voor inwoners van Beerse
  • zaterdag 6 februari 2021 om 14 uur voor buitendorpse deelnemers

Sportcentrum Beerse
Rerum Novarumlaan 31
2340 Beerse
Van 16 augustus 2021 tot 20 augustus 2021
sport@beerse.be
014 61 47 24
25094.pdf