u bent hier

Ontdek Lier met Mit & Felix (kinderwandeling)

6 +


Op zoek naar een leuke activiteit met je kinderen of kleinkinderen? De kinderwandeling van Visit Lier neemt kinderen van 6 tot 12 jaar mee op avontuur door de stad. Met een gevuld rugzakje gaan ze op stap. Babyreus Mit neemt wie jonger is dan 7 jaar op een speelse manier mee door de stad. Felix, schrijver-in-spe, wijst de 7-plussers de leukste plekjes aan. De kinderen volgen zelf de route die ... Lees meer »

Op zoek naar een leuke activiteit met je kinderen of kleinkinderen? De kinderwandeling van Visit Lier neemt kinderen van 6 tot 12 jaar mee op avontuur door de stad.
Met een gevuld rugzakje gaan ze op stap. Babyreus Mit neemt wie jonger is dan 7 jaar op een speelse manier mee door de stad. Felix, schrijver-in-spe, wijst de 7-plussers de leukste plekjes aan. De kinderen volgen zelf de route die de twee voor hen in het boekje uitstippelden. Tijdens hun tocht krijgen ze van Felix of Mit vragen voorgeschoteld. Ze moeten opdrachten uitvoeren en ze ontdekken een boel extra weetjes over de stad. In het rugzakje zitten naast het wandelboekje met de route en een tijdlijn, ook een tekenblokje met kleurpotloden, een zakje met kralen, een potje klei, een sjaaltje en een stickerblad. Dat materiaal hebben ze nodig voor de opdrachten.
Kinderen die na hun ontdekkingstocht door de stad nog even langs Visit Lier passeren om te tonen wat ze allemaal gemaakt en geschreven hebben, krijgen een echter Lierse stempel in hun boekje en er wacht hen nog een kleine verrassing.

Het boekje met rugzakje is te koop bij Visit Lier (in het stadhuis), Grote Markt 58, 2500 Lier.
Afstand en duur: ongeveer 2 km, gemiddelde duur 2 uur (maar je kan zelf kiezen hoe kort of uitgebreid je het maakt). Voor rolstoelgebruikers is er een alternatief stukje route aangeduid op het plan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Visit Lier
Grote Markt 58
2500 Lier
Van 19 juni 2019 tot 31 oktober 2021
Visit Lier
€ 8,0