u bent hier

Ontbijt aan de Deur 2021


Na jarenlange traditie en succesvolle ontbijtacties willen wij dit dan ook dit jaar verder zetten. Voor onze ongeveer 650 leden verzorgen wij wekelijks enkele uren gezonde lichamelijke ontspanning. Om het aanbod zo gevarieerd mogelijk te maken zijn er uiteraard vele turntoestellen nodig. Om de kwaliteit van onze trainingen nog te verbeteren hebben wij onlangs onze intrek genomen in een ... Lees meer »

Na jarenlange traditie en succesvolle ontbijtacties willen wij dit dan ook dit jaar verder zetten. Voor onze ongeveer 650 leden verzorgen wij wekelijks enkele uren gezonde lichamelijke ontspanning. Om het aanbod zo gevarieerd mogelijk te maken zijn er uiteraard vele turntoestellen nodig.
Om de kwaliteit van onze trainingen nog te verbeteren hebben wij onlangs onze intrek genomen in een
splinternieuwe gymhal. Met de opbrengst van deze Gympuls ‘Ontbijt aan de Deur’ willen onze jaarlijkse bijdrage voor het gebruik van deze hal bekostigen.

Op deze manier kunnen we voor iedereen ons lidgeld zo laag mogelijk houden. Door uzelf te verwennen kan u dus uw steentje bijdragen. Onze gymnasten en dansers verdeelden vorig jaar bijna 3000 ontbijten en hopen dit jaar weer op uw steun te mogen rekenen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Gymhal "De Grens"
Grensstraat 12
2910 Essen
zondag 7 februari 2021 van 07:00 tot 11:00
Gympuls Essen
€ 7,5
info@gympuls.be
www.gympuls.be